Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
ProdukterHur sminkar man?

Hur lägger man en make-up med Back to Earth?

Börja med MineralVeil, skaka ur lite puder i burkens lock och jobba in pudret med Kabuki borsten. Virvla på med cirkulerande rörelser i hela ditt ansikte. Nu har du en bra fästgrund.

Sen tar du concealer och concealer borsten. Häll ut lite puder i burkens lock, ytterst lite, för pudret är väldigt dryg så bara lite behövs. Jobba in pudret i borsten och skaka av överflödigt puder mot kanten. Täck sedan t.ex mörka ringar under ögonen, röda partier, finnar m.m. Ta med fördel lite concealer på ögonlocken så sitter ögonskuggan bättre.

Då har vi kommit till foundationen. Välj den färg som passar din hudton bäst. Här använder vi Kabuki borsten igen, häller ut puder i locket och jobbar in det med borsten. Inget synligt puder ska synas på borsten. "Virvla" på din foundation med cirkulerande rörelser i hela ansiktet. Upprepa tills det täcker så att du blir nöjd.

Nu tar vi Bronzern, en fräsch sol look ska det bli. Häll ut lite puder i locket, jobba in pudret i Kabuki borsten, virvla på med cirkulerande rörelser i hela ansiktet, eller just där du vill ha en sol touch.
Den funkar att ha som en vardags blush med. 

bild sminkning

Eyeliner - antingen gör du den i torrt puder, doppar penseln försiktigt i pudret och skakar av rejält då pudret är väldigt drygt. Dra en så fin linje du kan nära ögonfransarna, uppe och nere. Sudda ut linjerna om du tycker det blir för skarpt. Vill du ha en mer markant linje så doppar du penseln i lite vatten och rör runt pudret i locket och gör till en eyeliner "smet". Torka av penseln lite på ett papper först och dra sedan en  linje nära ögonfransarna. Här tar du BTEs eyeliner borste, då den är mjuk, tät och ger ett fint resultat.

Nu tar vi Eyeshadows, som kan användas torra men även med fuktig pensel. Skaka ut puder i locket och jobba in det med Eyeshadow borsten. Här kan man verkligen spinna loss och kombinera rätt så många skuggor tillsammans. Highlighter som gör att ögat lyfter och ger en fräsch look. Champange går också bra att använda som highlighter. Våga prova - det är kul att bara exprimentera lite!

Då är det bara Blushen kvar. Här får man vara försiktig då de är väldigt dryga, ta ytterst lite i locket och jobba in det i blush borsten. Tar man för mycket här kan man lätt bli en påskkärring! =)

Har du väldigt fet hy och upplever att du blir glansig under dagen så finns det nu en Primer Veil för dig som vill virvla den sist över allt smink.
Den innhåller Silica som ska dra åt sig det feta och glansiga. 

Så, nu är vi klara, så bra det blir, inga synliga streck eller skarvar och man känner sig inte "spacklad" eller känner knappt att man har smink på sig. Alla fixar det här lätt, även om man är ovan!
Hoppas att du känner dig fin och att du bryr dig om vad du sminkar dig med. Här är det helt naturliga ämnen, utan Bismuth Oxychloride som kan irritera huden. Det är självklart inte djurtestat. Sminket är registrerat hos Läkemedelsverket, vilket är ett krav om man tillverkar smink i Sverige.

Back to Earth

 


Nyhetsbrev
Tips!
Burk för mineralsmink... Extra tomburk för dig som vill byta ut din gamla, e...
29kr
Start Kit med Blush Detta är ett färdigt kit som innehåller valfri foun...
409kr
Köpinformation
Betalsätt:
Kortbetalning
Förskottsbetalning
Faktura

Frakt:
Frakt 29 kr. Order över 400 kr = fraktfritt.
Leverans:
Med kortbetalning skickas varorna oftast samma dag. Vid övriga betalningssätt 2-3 dagar

Klicka här för mer info>>
Populärt / Nytt
Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Reklam
Copyright © Back to Earth